Gazeta POBJEDA e Podgoricës mbi përurimin e romanit PASIJA / PASSIO


Gazeta POBJEDA e Podgoricës mbi përurimin e romanit “PASIJA 
(shqip: PASSIO) 


E përditshmja “Pobjeda” e Podgoricës, më 24 shtator, solli një informacion të thukët lidhur me prezantimin e romanit “PASIJA” (titulli i origjinalit në gjuhën shqipe “PASSIO”) të Anton Gojçajt. Duhet thënë se, gjykuar nga numri mjaft i madh i pjesëmarrësve në këtë prezantim që u zhvillua në sallën e Bibliotekës Popullore “Radosav Lumoviq” në Podgoricë, interesimi i publikut malazias për këtë roman  “surprizoi”, në kuptimin pozitiv të fjalës.  

Gazeta “Pobjeda” e Podgoricës për romanin "Passio" të A.Gojçaj.Gazeta “Pobjeda” e Podgoricës, të mërkurën më 16 shtator 2015, ka shkruar për romanin PASSIO të Anton Gojçajt. Romani është botuar para pak ditësh në Podgoricë, në  gjuhën shqipe dhe në atë malazeze…